Welkom bij VistaTelecom uw partner in telecom

Ma - Vr:   09:00 - 18:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

A. Hofmanweg31

2031 BH Haarlem

023 2100 140

info@vistatelecom.nl

Partners


Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee? Wij geloven dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij ons krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. We helpen u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.
KPN heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1886 en is altijd leidend geweest binnen de Nederlandse telecombranche. KPN positioneert zich als marktleider door kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland. Het doel is daarbij om technologie zo eenvoudig mogelijk te maken. KPN draagt uit dat vernieuwing plezierig is. De missie is om Nederland verder te brengen. KPN maakt meedoen vanzelfsprekend door technologie te democratiseren en populariseren.
Het eerste mobiele telefoongesprek ooit vond plaats in 1985 via het Vodafone netwerk. Nu, 24 jaar na dato heeft die innovatieve kracht de Vodafone Group tot het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld gemaakt met proportioneel 303 miljoen klanten in vijf continenten. Vodafone is één van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group


We zijn er natuurlijk voor iedereen. In het bijzonder voor mensen die kwaliteit willen, maar daar niet onnodig veel geld aan uit willen geven. En die voorkeur hebben voor een vertrouwd en betrouwbaar merk als Telfort. Klanten behandelen we zoals we zelf behandeld willen worden. Open en oprecht. Verrassingen achteraf, daar doen we niet aan. En mochten we ineens een nóg beter aanbod voor je hebben, dan vertellen we je dat. Of je daar gebruik van maakt, is aan jou. Wij zeggen alleen: Doe er je voordeel mee.
Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, BEN en KNIPPR. Alle gegevens zijn gebaseerd op 1 januari 2016.
Heeft u uw tablet of smartphone laten vallen? Is uw scherm kapot, of zijn er andere mankementen? Dan kunt u te allen tijde terecht bij VistaRepair. Maak online een afspraak via onze website www.vistarepair.nl, of kom langs bij onze vestiging in Haarlem en u wordt vriendelijk geholpen door één van onze collega's.