Welkom bij VistaTelecom uw partner in telecom

Ma - Vr:   09:00 - 18:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

A. Hofmanweg31

2031 BH Haarlem

023 2100 140

info@vistatelecom.nl

Push2Talk

Communiceren met één druk op de knop

Gebruik uw mobiel als portofoon en communiceer direct met uw collega’s

Zo werkt het


​​​​​​​

Deze dienst is vergelijkbaar met de functie van een portofoon. Het is niet nodig om een telefoongesprek op te zetten of te wachten op verbinding. Met één druk op de knop start binnen één seconde een spraakverbinding met één persoon of een hele groep in Nederland.

Een extra aanvulling is de Push2Talk Dispatcher, een volwaardige meldkamerapplicatie voor het monitoren, aansturen en beschermen van de medewerkers in het veld. Communiceer direct in één-op-één-gesprekken of gespreksgroepen. Alle actieve groepsgesprekken zijn in één oogopslag te zien. Eventueel is de locatie van de medewerker op een kaart zichtbaar door hun gps-locatie.
Taxichauffeur Stefan komt een grote groep toeristen tegen die graag van zijn chauffeursdiensten gebruikmaken. Alleen passen er geen 7 personen in zijn taxi. Via de push-to-talk-app vraagt hij direct aan Anne in de meldkamer om een extra taxi. Anne ziet via de Push2Talk Dispatcher waar alle taxi’s in de regio zijn. Ze ziet dat Dennis in de buurt rijdt en vraagt hem direct naar de locatie van Stefan te gaan. Stefan vertelt de groep toeristen dat er een tweede taxi aankomt en ze allemaal snel op hun bestemming zullen zijn.