Welkom bij VistaTelecom uw partner in telecom

Ma - Vr:   09:00 - 18:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

A. Hofmanweg31

2031 BH Haarlem

023 2100 140

info@vistatelecom.nl

Al onze communicatie is eenvoudig en voor het grootste deel van de Nederlandse bevolking te begrijpen.


We zijn er natuurlijk voor iedereen. In het bijzonder voor mensen die kwaliteit willen, maar daar niet onnodig veel geld aan uit willen geven. En die voorkeur hebben voor een vertrouwd en betrouwbaar merk als Telfort. Klanten behandelen we zoals we zelf behandeld willen worden. Open en oprecht. Verrassingen achteraf, daar doen we niet aan. En mochten we ineens een nóg beter aanbod voor je hebben, dan vertellen we je dat. Of je daar gebruik van maakt, is aan jou. Wij zeggen alleen: Doe er je voordeel mee


Voordeel

Het leven is al duur genoeg. Daarom biedt Telfort betaalbare telecom. Ofwel, kwaliteit voor een lage prijs. We hebben een eenvoudig aanbod, zonder onnodige extra’s. En gaan voor onze klanten actief op zoek naar mogelijkheden om de kosten in de hand te houden. Wat onze klanten met die mogelijkheden doen, is helemaal aan hen. Daarom zeggen we: doe er je voordeel mee.


Vertrouwen

Klanten behandelen we zoals we zelf behandeld willen worden. Open en oprecht. We vertellen onze klanten eerlijk wat ze kunnen verwachten. Verrassingen achteraf, daar doen we niet aan. En mocht er ineens een nóg beter aanbod voor klanten zijn, dan wijzen we ze daar op. Zonder dat ze daar om hoeven te vragen. Dat vinden we wel zo eerlijk.


Typisch Nederlands 
Onze producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld. Voor zakelijke klanten betekent dit: helder, beheersbaar en eenvoudig te administreren. Telfort doorbreekt vastgeroeste gewoonten in de Nederlandse markt. Onze producten zijn te koop in onze eigen winkels, via onze internetshop en bij telecomspeciaalzaken.


Duidelijke service 
Voor ons is iedere klant belangrijk. Centraal staat de manier waarop Telfort een klant van dienst kan zijn, niet het soort dienst dat hij afneemt. In onze dienstverlening willen we vooral duidelijk zijn. Vooraf vertellen we welke service een klant van ons mag verwachten. En die leveren we dan ook.


Hoge technische kwaliteit
Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk wordt alom gezien als het beste mobiele netwerk van Nederland en biedt uitstekende dekking zowel binnen- als buitenshuis. Voor internet maakt Telfort gebruik van de ADSL-netwerken van KPN en van Tiscali.